Műanyag tálca

Cégünk elsődlegesen a különböző zöldségek és gyümölcsök számára készít tálcákat.

Legfontosabb célunk az, hogy hazánkban és a környező országokban is, mi gyártsuk a legjobb minőségű tálcát a legalacsonyabb áron.

Ezt a célkitűzésünket két irányból szeretnénk elérni, az egyik a korszerű gyártástechnológia a másik pedig a közvetlen értékesítés.

Minden területen igaz az, hogy a legkorszerűbb technológiával lehet elérni a leghatékonyabb termelést. Ebből az okból kifolyólag 2013-ban megvásároltuk a német műanyag gépgyártás legjobb hőformázó és extrudáló gépeit. Így a jelenleg elérhető legalacsonyabb szintre tudtuk csökkenti a munkaerő és az áram felhasználásunkat. Nagyon nagy eredményünk az, hogy a gyártási folyamatban teljesen megtudtuk szüntetni a hulladékképződést, így a felhasznált alapanyag 100%-át tálca készítésre tudjuk használni és nem szennyezzük a környezetet.

Termékeink minden vásárlónk számára elérhető, akár termelő, akár értékesítő. Fontos számunkra az, hogy mindenkivel hosszú távú kapcsolatot tudjunk kialakítani, biztosítva minden vevőnk számára a jó minőséget, a folyamatos kiszolgálást és a lehető legversenyképesebb árat.

.

Bővebben