Vissza

Bemutatkozás

Kurucsai Plastic

Köszönjük, hogy kitüntető figyelmével megtiszteli cégünket. Kérjük engedje meg, hogy pár mondatban bemutassuk Önnek a Kurucsai és Társa Kft. műanyagipari részlegét.

A Kurucsai család generációk óta, a zöldség gyümölcs termeléssel foglalkozik. 1995-ben alapítottuk meg a Kurucsai és Társa Kft.-t, melynek legfőbb célja a saját és a környezetünkben termelt alapanyagok felvásárlása, a vevői igényeket kielégítő csomagolása és értékesítése.

A 2009-2014 közti időszak a cég történelmének leginnovatívabb szakasza, amely a folyamatos kapacitásbővítés, valamint a technikai és technológiai fejlesztések, újítások jegyében telt. Műanyagipari beruházásunk révén, 2013-ban beléptünk a zöldség – gyümölcs tálcák gyártásának piacára is. A létező legmodernebb gépsort állítottuk üzembe azért, hogy képesek legyünk a legjobb minőségű terméket a legalacsonyabb költségekkel előállítani.

Főbb termékcsoportjaink a Gyümölcskosarak és a Gombás tálcák, melyeknek széles szín és méretválasztékát kínáljuk vevőink részére.

Ügyfeleinkre jellemző, hogy hosszú távon gondolkoznak és fontos számukra a kiváló minőség, a megbízhatóság, a folyamatos kiszolgálás, a versenyképes ár és ehhez próbálunk optimális megoldást nyújtani.

A Kurucsai és Társa Kft. legfontosabb szempontja, hogy termékei egyedi, speciális vevői igényeknek is megfeleljenek színben, méretben, kivitelben egyaránt.

Elsődleges célunk az, hogy termékeinkkel a lehető legnagyobb mértékben javítsuk ügyfeleink versenyképességét.

A KURUCSAI ÉS TÁRSA Kft. minőség- és élelmiszerbiztonsági politikája

2017. November 27.

További képek